Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

Újraindult online a Supreme Master Television!

Remélve, hogy elhozza a békét, pozitív gondolkodást és kulturális harmóniát.

A Supreme Master Television – a világ első teljesen pozitív televíziója 2017. október 3-án visszatért. A nézők „a mennyből közvetítő tv csatornának” hívták. A Supreme Master Television most online sugározza műsorát, és továbbra is a béke, szeretet, könyörület és kulturális harmónia értékeit népszerűsíti. Ez alkalommal a TV csatorna online tér vissza, lelkesítő programjaival támogatva egy zöld, egészséges, könyörületes, modern életmódot. Mindenekfelett megismerteti velünk Ching Hai Legfelsőbb Mester bölcsességét és spirituális tanításait, hogy emlékeztessen minket közös emberségünkre, és feladatunkra, hogy egy jobb világot építsünk gyermekeinknek és önmagunknak.

Ching Hai Legfelsőbb Mester szerint, “A jó hír jó érzés. Ha az emberek nem szeretik a rossz híreket, vagy a rossz híreket látva szeretnének felfrissülni, akkor mi, mint egy sivatagban, oázist kínálunk menedékként. Hogy jöhessenek és megfürödhessenek a pozitív gondolkodásban és érezzék a jóságot. Ez a (Supreme Master Television) eszménye. Ez az egyik legjobb dolog, amit ajánlunk a világnak, ingyenesen.”

Műsorunk az Interneten folyamatosan ingyenesen nézhető.

További információért kérjük látogasson el ide:

www.suprememastertv.com

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok