Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

Ching Hai Legfelsőbb Mester a spirituális bölcsesség és iránymutatás, a feltétel nélküli szeretet és együttérzés élő megtestesítője. A világ különböző országainak elnökei, államfői ismerték el humanitárius fáradozásait. Kitüntették a Nemzetközi Béke Díjjal, a Világ Spirituális Vezetője Díjjal és az USA több államában Tiszteletbeli Állampolgárságot kapott. Számos nagy jelentőségű eseményen volt meghívott előadó, többek között ENSZ tárgyalásokon New Yorkban és Genfben.

Ching Hai Mester azt mondja, hogy nem volt mindig megvilágosult. Hétköznapi világi életet élt és tapasztalatból ismeri problémáinkat, szívfájdalmainkat, szenvedéseinket, vágyainkat és kétségeinket.

Sok országot bejárt, keresve a megvilágosodás tökéletes módszerét. Több évi próbálkozás, kísérlet és megpróbáltatás után végül Ching Hai Mester megtalálta a Quan Yin módszert és Isteni erőátadásban részesült a Himalájában. Miután szorgalmasan gyakorolt, elérte a teljes megvilágosodást. Elmondása szerint egyetlen célja van az életben: az, hogy ráébressze az emberiséget valódi, igaz természetére, és az, hogy irányt mutasson azoknak, akik készek arra, hogy visszatérjenek az eredethez.

"A belső békét elérve minden mást is elérünk. Minden elégedettség, az összes világi és mennyei vágy beteljesülése Isten Országából fakad - ami örök harmóniánknak, örök bölcsességünknek és mindenható erőnknek belső felismerését jelenti. Ha ezeket nem érjük el, sosem találunk beteljesülésre lehet akármilyen sok pénzünk vagy hatalmunk, vagy bármilyen magas pozíciót tölthetünk be."

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok