Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

"Mindnyájunk szívében egy művész lakozik. Ezért bár világunkban az emberek nem beszélik ugyanazt a nyelvet, a művészi kapcsolatot értékelni fogják egymás között. És amikor két, művészi hajlammal megáldott ember együtt van, vagy összejön, még beszélniük sem kell, nincs szükségük nyelvre"

 

A 88. magazinból, Legfelsőbb Művészet
Ching Hai Legfelsőbb Mester beszédéből
Brüsszel, Belgium
1993. április 29.
(eredetileg angolul)
365. videoszalag

 

Ching Hai Legfelsőbb Mester sok spontán képességet ismert fel, amelyeket művészi festményeken és alkotásokon, zenén és költészeten, esztétikus ékszereken és ruhaterveken keresztül fejez ki. Minden művészi erőfeszítés a bennünk rejlő igazságot, erényt és szépséget tükrözi vissza. Ezek a művészi alkotások azt a célt szolgálják, hogy Isteni természetünkre emlékeztessenek minket. Ching Hai Legfelsőbb Mester egyike korunk valóban elhivatott személyiségeinek. Segít másoknak abban, hogy rátaláljanak és megteremtsenek egy szép jövőképet. Remélhetőleg e művészi alkotásokat csodálva újra felfedezhetjük saját ártatlan szívünket, és Énünk velünk született természetét. festett legyező

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok