Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

Article Index

A Quan Yin meditációs módszer az az egyedülálló és legősibb meditációs technika, ami segít Neked abban, hogy újra felfedezd önmagadban a Mindenható Erőt, amely Belső Fényként és Hangként jelenik meg. A Quan Yin módszer minden vallással és hitbéli meggyőződéssel összeegyeztethető. Sok szentírásban említik, szerte az egész világon.

"Mi azon az Igén meditálunk, ami a belső rezgés, azon az Igén, ami jelzi a frekvenciát, az Isteni erőt. Mert mi vagyunk Isten temploma, és Isten ily módon beszél hozzánk. Ő fény formájában jelenik meg nekünk, és hangok formájában beszél hozzánk."

Tőled függ, hogy kihasználod-e a lehetőséget, hogy felfedezd ezt a ritka és ősi misztikus módszert, a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legkönnyebb utat, vissza Isten Országába, az igazi kul­csot, önmagad megismeréséhez.

Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezete annak szenteli magát, hogy hozzáférhetővé tegye a Quan Yin módszert az egész világon, annyi embernek, amennyinek csak lehetséges. Ellenszolgáltatás nélkül teszi ezt, az emberiség, és minden lény hasznára ezen a bolygón és a világegyetemben.
Ching Hai Mester nem azért jött, hogy a tanítványává tegyen, hanem azért, hogy segítsen neked abban, hogy önmagad mesterévé válj!

"Ez a belső dallam be tud gyógyítani minden sebet, teljesíthet minden vágyat és csillapíthat minden világi szomjúságot. Mindenható és szeretetteljes. Mivel mi is ebből a hangból vagyunk, a vele való kapcsolat békét és megelégedettséget ad szívünknek. Miután hallottuk ezt a Hangot, egész lényünk átalakul, életszemléletünk gyökeresen, a legjobb irányba változik."

A beavatás egy ősi szertartásán keresztül ez a megvilágosodott lélek ráébreszthet minket a "Legfelsőbb Mesterre", ami a Földön minden ember alaptermészete és veleszületett joga. Ching Hai Legfelsőbb Mester azon ritka élő szentek egyike, aki önmegvalósítását ingyen és feltételek nélkül osztja meg mindazokkal, akik a megszabadulást és a spirituális szabadságot őszintén keresik.

"A beavatás valójában csak egy kifejezés a lélek megnyitására. Tudod, el vagyunk halmozva sokfajta akadállyal, láthatatlanokkal és láthatókkal is. Az úgynevezett beavatás az a folyamat, amikor kinyílik a bölcsesség kapuja, és a bölcsesség kiáramlik az egész világra, megáldja azt, csakúgy, mint az úgynevezett Ént. De az igazi Én mindig dicsőséges és bölcsességgel teljes, úgyhogy annak megáldására nincsen szükség."

"Valahányszor, amikor teljes szívedből, minden figyelmedet egyetlen dologra összpontosítod, az a meditáció. Én csupán a Belső Erőre, Isten könyörületére, szeretetére és irgalmára figyelek."

"Csak az az igazi szeretet, amikor úgy szeretünk, ahogy Isten szeret. Máskülönben ez csak egy része a szeretetnek. Isten szeretetének egy része jelenik meg férfi és nő között. Isten szeretetének egy része valósul meg anya és gyermeke között. El tudod képzelni a teljes egészet, amely eláraszt Téged, és kisugárzik az egész világra?"

"A legfontosabb dolog ezen a világon a küldetésünkön kívül az, hogy szeressünk másokat."

Ching Hai Legfelsőbb Mester
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok