Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

Van egy régi mondás, miszerint ha a tanítvány készen áll, akkor megjelenik a tanár. Ritkán van alkalmunk arra, hogy személyes irányítást és tanítást kapjunk egy megvilágosodott lélektől, aki vezetni tud minket saját utunkon, önmagunk felismerése felé. Egy olyan személytől, aki önmagunk tökéletesítésének egy élő példáját nyújtja, aki kívülről és belülről egyaránt irányít és támogat minket, amint elkezdjük a spirituális szabadság és a megvilágosodás felé vezető gyakran nehéz utazást.

"A Mester olyan valaki, akinél ott van a kulcs ahhoz, hogy Te is Mester lehess... hogy segítsen megérteni, hogy te is Mester vagy, s egy vagy Istennel. Ez minden... mindössze ennyi a Mester szerepe."

"A tanítvány dolga az, hogy mesterré váljon, hogy ne kelljen örökre a tanítványomnak lennie. Még csak nem is kell, hogy a tanítványom legyél, mert Te már egy mester vagy, csak nem tudsz erről. Tehát én csak elmondom, hogyan ismerd fel újra önmagad, ez minden."

"Tanításunk arról szól, hogy bármit is kell tenned ezen a világon, azt tedd teljes szíveddel, felelősségteljesen, és meditálj minden nap. Ily módon egyre több tudásra teszel szert, mind nagyobb bölcsességre, békére - azért, hogy szolgáld magad és szolgáld a világot. Ne feledd, hogy saját jóságod benned lakozik. Ne feledd, hogy bensődben Isten rejtezik."

Ching Hai Legfelsőbb Mester

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok