Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

Ching Hai Legfelsőbb Mester
Amszterdam, Hollandia
1999. május 9.
(eredetileg angolul)

Kérdés: Hogyan tudjuk segíteni a testvéreinket háborúban?

Mester: A segítség legjobb módja, ha megvilágosodsz, és amint megvilágosodtál, ha vannak rokonaid és barátaid, még értük is jobban fogsz tudni imádkozni. Mert meg tudod mondani Istennek, hogy mit akarsz. Isten is tudja, hogy mit akarsz, de te nem ismered Istent. Nem tudod, hogy Isten mit akar.
Ez a probléma. Ezért van az, hogy sok imára nincs válasz. Isten válaszol, de mi nem halljuk, mert Isten egy kifinomult nyelven beszél. Le kell csendesednünk, hogy ezt felfogjuk. Ezt meditálásnak, elmélkedésnek, vagy csendes imádkozásnak hívjuk. De először is meg kell nyitnunk a kapcsolatunkat Istennel. Vissza kell csatlakoztatnunk, újra be kell kapcsolnunk a telefont. Azután tudunk Vele beszélni, és megkaphatjuk a választ. Isten mondja most, hogy mit tegyünk, mi viszont valami mást teszünk. Mert nem vagyunk összekötve - ez a probléma ezen a világon.

A szeretetteljes gondolatainkkal és a szerető erőnkkel segíthetünk, de az imáinknak erőteljeseknek kell lenniük. Az imáinknak jelenleg nincs erejük, mert nem vagyunk összekapcsolva a belső erővel. Jézus ezért nem fecsérelte arra az idejét, hogy megpróbáljon megállítani bármiféle háborút is. Buddha nem járkált, hogy békét próbáljon teremteni az országok között. Azzal voltak elfoglalva, hogy a megvilágosodásra tanítsák az embereket, mert tudták, hogy ezen a bolygón, és a világmindenség bármely más bolygóján ez az egyetlen megoldás minden problémára.

Tudunk segíteni őszinte imával, de megvilágosodottaknak kell lennünk. Először is kapcsolatban kell lennünk ezzel az Isten-erővel. Azután, bármit is gondolunk, az megvalósul, bármit is akarunk, az valóra válik. Jelenleg akarunk valamit, de azt nincs mivel megtámogatnunk. Mint amikor ruhát akarunk venni, vagy cipőt akarunk venni, de nincs pénzünk a bankban. Legyen először pénzed a bankban, azután bármit is akarsz, azt meg tudod venni.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok