Közvetlen Kapcsolat Istennel

belső fény és hang meditációval

(részlet)
Ching Hai Legfelsőbb Mester beszéde
Európai előadó körút, Lisszabon, Portugália
1999. május 7.
(eredetileg angolul)
645. DVD

Kérdés: Miért nem esznek tojást?

Mester: Igen, megmondom. A tojásban néha van egy kisbaba. Igen, a tojásban néha benne van az élet, ez az első. Másodszor, a tojás nem jó a spirituális energiádnak, és hajlamos még több negatív rezgést odavonzani. Még ha az a tojás nincs is megtermékenyítve, a tojás az életet és a halált jelképezi. És ha nem akarsz megszületni megint, fizikailag értem, akkor maradj távol ettől.

Ha ismerős vagy például a varázslás terén, akkor tudni fogod, hogy akik varázslással foglalkoznak, azok időnként tojást használnak, hogy a megszállott emberből kicsalogassák az őt birtokló lelket. Igen. Ördögűzés. Egyes mágusok vagy varázslók tojással táplálják a lelkeket. Kiteszik azt oda a helyszínre. Te ezt jól tudod. Ó igen, az jó! Tehát nem akarod, hogy a lélek odajöjjön a testedhez, és megegye azokat a tojásokat bent, ugye? Ó, nem, én nem tenném! Amikor tojást juttatsz a szervezetedbe, az a negatív erő azonnali vonzását jelenti, és az nem tetszene neked! Nem akarlak megijeszteni. Ezek azok, amikről tudok. Meg kell mondanom, ha kérdezed. Ha nem kérdezed, nem mondok semmit.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok